Thursday, April 15, 2010

for rent

memandangkan dah nak abis semester,
aku ingat nak advertise balik lah rumah untuk dia sewa dekat website uitm.
katil, almari, dapur gas complete.
 andai kata ada orang nak sewa, insyaAllah kami akan masukkan mesin basuh & peti ais.

oh semester lepas ramai yang called. tapi semuanya last minit x jadi.
pastu ada sorang budak pompuan ni. dia cakap ok, memang nak masuk.
aku ingat memang nak sewakan kat dia memandangkan dia beriya-iya nak kan rumah sewa.
 tapi last minit masa dia register, dia dapat kolej plak, (UiTM Puncak Alam). so dia x jadi la sewa.
MIP ckp mmg banyak kolej kosong psl mostly budak-budak yg dpt uitm ada yg pegi kolej & U swasta.
 moga-moga next sem ada le yang sudi menyewa yek! 




master room


master room


bilik belakang


bilik depan


hall


kitchen



pada student uitm puncak alam / puncak perdana
sape nak sewa do contact me.






*rental*

2 comments:

imah_zulkipli said...

wah..interesting..
if nanti sy dpt degree kat puncak perdana sy contact akak eh..
reserved 4 fyth..
hehe=)

ibu-uwais-ameenah said...

wokeh!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers