Saturday, April 3, 2010

Taming Sari

rumah yang bakal kami (ibu-uwais-ameenah) diami bersama-sama chenta hati kami.
daddy dah pun stay kat sana..


the hall


view from yard : Masjid As-Syakirin


jalan masuk ke rumah
.
.
.
.
.
.
.
.
 so far semua complete. cuma daddy beli mesin basuh semi-auto sajer. yelah kat PA dah ada washing machine auto, ibu cakap beli semi pun ok. nanti kalau kami pindah balik ke PA, sedekah je mesin basuh tu kat atuk segamat.

3 bilik, 2 bilik air fully furnished. tapi dapur tak boleh blah... banyak nak kena baiki. daddy dah pun beli dapur gas. ingat lepas ni nah suruh daddy beli kabinet dapur lah. ingat lepas balik dari langkawi nak kirim barang-barang skit, (set pinggan mangkuk, gelas & tea set), nan adooo... kan x balik rumah aritu. daddy hantar sampai pantai dalam aje...


.

2 comments:

mamashasha said...

bila plan ko transfer ke sana? sape stay kat PA? ko sewakan ke?

ibu-uwais-ameenah said...

aku plan nak tender middle nov. tp mail suruh cpt skit psl jadual dec dia full! tgk la mcmana. blm decide lagi. tp uwais dh daftar sek. kt segamat

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers