Monday, May 17, 2010

aku dah bosan

ntah kenapa lately aku rasa bosan sangat. nak buat kerja malassss sangat. letih la.. aku rasa makin dah dekat hari, makin bosan aku buat kerja. korang tau la aku kerja kat situ pun dekat2 9 tahun. patut makin seronok, makin best, tapi aku rasa makin bosan.

tak perlu la aku bagi tau kenapa aku semakin hari semakin bosan mengadap kerja ni. selain dari mengadap orang-orang kat opis (tak semua) yang pada aku umpama talam dua muka, talam berlauk, talam keladi (my feveret mak mertua buat), aku rasa muak, mual, loya nak buat kerja dah. tapi apa boleh buat. rezeki aku kat situ.

perlu ke aku bagitau kenapa aku rasa dah bosan tahap cipan dah ni... letih laa... citer pasal letih, dah lama aku tak pegang mesin jahit. dah lama tak menjahit. last aritu pun aku gagahkan jugak jahit baju kebarung ameenah. semalam aku cakap ngan daddy nak beli kain, nak jahit baju kurung untuk 4 sepupu pompuan & uwais. tengok la insyaAllah.

ni pun ada a few project aku nak buat (giveaway) sebelum betul-betul aku leh buat giveaway aku. selain dari jahit langsir untuk rumah TS & scallop utk rumah puncak alam. ntah sempat ntah idak. cakap pasal langsir, aku tak berksesempatan lagi nak pergi jakel shah alam. ohhhhh... jakel. tengah offer lak tu. tunggu, akan ku terjah jugak satu hari nanti!

aku ingat lepas resign & jadi full time housewife, aku nak concentrate menjahit. its my passion. hope rakan taulan, sahabat handai boleh la bagi full support kat saya yer!




*sayanakmenjahit*

2 comments:

mamashasha said...

semoga ko tabah menghadapi hari-hari terakhir kat situ mala.....yes we will support u....dun worry..

ibu-uwais-ameenah said...

tengkiu bed!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers