Thursday, May 13, 2010

on hold appointment. what do you think??

rakan taulan, saudara-mara, bloggers, readers,

nak tanya opinion korang ni.

ibu rasa macam nak stop kejap la

Uwais punya fisioterapi & occupational therapy

bukannya apa

ibu ingat nak concentrate dekat study dia

tau jela kan Uwais is a CP Diplegia patient.

So nak ajar dia menulis betul-betul.

Nanti bulan 8 ada plak ujian 3M nak masuk sekolah

risau betul la ibu~~

so far ibu tengok dia susah sikit nak menulis

doakan yang terbaik untuk anak-anak ibu..

so... what do you, you & you think??

i really need an opinion





nota study : rasa bersalah sangat marah-marah Uwais masa buat homework malam tadi. sorry sayang!!




*iluvabang&adik*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers