Thursday, June 3, 2010

kisah tengah bulan may 2010

Uwais exam. tapi sampai la ni result dia aku belum tau. patut amik report card, jumaat lepas, time cuti wesak. ada ke sekolah dia buat time cuti panjang. jangan harap la aku nak ada kat rumah.


ok. berbalik cerita. uwais exam dari 17.5.2010 sampai 20.5.2010. 21.5.2010 dorang celebrate hari guru. so murid-murid kena bawak bekalan makanan untuk dikongsi bersama. *sharing is caring* katakan. so ibu & daddy dah siap-siap beli tepung muffin. kami buat strawberry muffin. lets check it out the pics ya!


uwais & meenah
(ni bukan helping, menyepah ada le)



uwais dok mengacau. cuba lihat jari meenah!


tada~~ curi-curik ye kakak!


kena guna mixer. tak leh tahan guna tangan. tepung tak berapa sebati


sessi bubuh tepung ke dalam cawan


strawberry muffin made by uwais (ibu sebenarnya!)



selain dari bawak muffin, ibu ada belikan untuk cikgu uwais present. kerongsang aje. beli 3. 2 untuk cikgu suria & cikgu zabedah. lagi satu untuk kak rose. kak rose pembantu Pasti. nak kasi uwais enjoyssss... oh ye, gambo tengah balut brooch ngan gambo brooch terlupa nak amik!




selamat hari guru

2 comments:

mamashasha said...

rajin nye uwais tolong ibu....cik meenah pun rajin jugak tuu.....hehe

ibu-uwais-ameenah said...

uwais dari dulu mmg mcm tu.. meenah tu menyibuk ajer

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers