Wednesday, June 16, 2010

kisah Uwais

ibu belum berkesempatan nak cerita pasal appointment mata Uwais aritu. bukannya apa, pasal gambar snap dari henpon ajer pun. tu yang selalu lupa nak hapdet! so, kali ni check mata, jumpa specialist (doctor cantik) dsb. uolls taukan Uwais cek mata kat Hospital Selayang. appointment 8.30am. sebenarnya ibu rushing nak pegi appointment fisio & OT Uwais @ 11.00 & 12.00pm kat HUKM lak. namun, nan ado. x sempat derr... cek mata je abis pukul 12.00pm. sorry la nak pegi. kebetulan hari tu ibu demam. memang x larat giler. nasib la Uwais ibu dah suruh jalan guna walker dia. so xde la nak kena dukung sangat.

bercerita pasal walker, ibu belum pernah lagi bagi Uwais pakai selain ke spital or taman dekat rumah. kalau ikut hati nak biasakan. bawak gi tesco ke, mall ke. insyaAllah one day. nak biar dia comfortable. tapi nanti ibu pulak rasa tak comfortable. pasal jadi perhatian orang. penat nak menjawab!!

Uwais during eyes checking










the ophtometrist



dan selepas 2 bulan, last week baru ibu berkesempatan called HUKM untuk tukar appointment. hehehehe.. bapak lama. bukan apa. ibu ada plan. u know la kan Uwais is CP patient. kena concentrate dekat study dia. risau ibu ni. takut dia ketinggalan. x boleh catch up sama ngan budak seusia dia. so, ibu on hold dulu fisio dia. macam ibu cakap kat entry ini. dan lepas ibu cek, when is the date selangor state's holiday & KL is not. i pick that date. so, fisio & OT from 28.4.10 shifted to 27.8.10 (Nuzul Quran). kalau ikutkan esok ada appointment maxillo. last week nurse dia called cakap Dr Naga was on leave (hooray!) so appointment maxillo from 17.6.10 shifted to 23.9.10. wow wow weeeeee~~~~~



nota appointment :- sangat berharap MIP memahami yang isterinya ini benar-benar penat utk attend appointment2 Uwais. sekali-sekala amik la cuti sayang!!  please dong!!



*love*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers