Monday, June 14, 2010

terpengaruh sinetron lagi!

TOLONG!!!

aku dah terpengaruh lagi...

aiseyyyy.. kompom-kompom aku tido lambat skarang ni.

tapi xpe. dah biasa...

kalau tido lambat pun, aku memang hari-hari pun bangun cepat.

dalam 5.30am gitew. kenkadang je terlajak.

selalu kalau malam-malam aku layan sinetron, settle lipat kain aku.

ada jugak kerja bermanfaat nak dibuat kan??




aku dah terpengaruh! citer benci bilang cinta ni!!!!!



dulu... aku giler tengok citer putri yang terbuang

pastu intan

pastu aku nekad stop.

citer cahaya aku x nonton pun.

sekarang??

 uishhh...





memang bibik akak sangat influence aku!!



*sinetron*

5 comments:

Jake Daughter said...

Mala... Jgn kata ko..Akak pon dah kene sawan Benci Bilang Cinta nih...
Rasanya akak lg teruk dr ko....
Pagi 8-9 (kalau x pg gym..Mmg WAJIB layan), 1-2 (WAJIB), 6.30-7.30 (WAJIB) and 11-12 (PON WAJIB)..Asalkan ulang citer yg sama j... Huk3...
AKAK MMG DAH PARAH MALA OIII!!!!

ibu-uwais-ameenah said...

kak, aku ni pasal x keje kak.. kang aku jadi full time housewife takut terkenan ko je kak oiii...

ibu-uwais-ameenah said...

eh silap ayat atas tu. aku ni pasal keje...

azyyati said...

hahahaha akak pun sama jer ... tiap2 mlm sanggup tunggu kul 11 nak tgk citer nie pastu ari sabtu tgk ulangan dr kul 5 ptg sampai 9 mlm .... kronik2 penangan benci bilang cinta nie

ibu-uwais-ameenah said...

kak yati, mmg kronik ni!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers