Monday, June 21, 2010

toy story 3

semalam, pagi, ingat tak ke mana. lagi pun MIP janji nak masak mee for bekfes. belum sempat siapkan bahan, uwais sibuk bagai tanya bila nak pegi tengok wayang. actually dia nak nonton citer kappow, MIP buat-buat tak paham plak kehendak anak dia. ish ish... ibu pun cakap la, sian kat anak tu.. kan dah janji nak tengok wayang.

MIP yg tgh dok berfarmville terus bukak website TGV. nan adoooo kappow waktu awal. sudahnya paling awal toy story 3. tu pun pukul 11.00am. pukul rata duration 1 jam 30 minit. ok la. sempat nak tengok. bas MIP pukul 2.00pm.

kebetulan, ibu, abang & kakak dah mandi, terus siap. kemas bag baju daddy, dalam pukul 9.00 kami kuar rumah. MIP ajak pi makan nan. anak-anak biasa la mesti mintak lontong punya. lepas sarapan terus ke jusco bukit raja. tengok-tengok orang dah ramai beratur. panggung penuh tu.



lontong klang - habuan anak-anak


daddy's fav!


ibu tukar selera





lepas tengok wayang, MIP nak cari kasut bola. tapi x coz kesuntukan masa, tak beli pun. nak berkejar ke klang sentral lagi. pukul 1.15pm kami gerak dari jusco, terus ke klang sentral, antar daddy tak turun pun. kami pusing kat tempat bas, then lambai daddy dari situ *sayu hati*

terus pegi drive thru M besar, tapau happy meal untuk anak-anak. then terus balik rumah!


daddy, we gonna miss you all the time!!





*weekend*

3 comments:

-yana mz- said...

hehe..kak mala...masak lah..tapaw mekdi pulak die..hehe..=P

ibu-uwais-ameenah said...

yana. mekdi utk anak2 aje. mlm masak asam pedas tau!

mamashasha said...

best la diorg dpt tgk toy story 3 tu...takpe pas ni blh spend time ngan daddy selalu ye...
lontong tu menarik betul nampak gayanya....
asam pedas mala? lama dah tak buat...

owhhhh patutla tangan kanan ku gatal....

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers