Friday, July 9, 2010

boh-san

ni le kekdahnya kalau dah bohsan kat umah.....







actually gambo-gambo ni kami post dekat fb daddy. nak show off sweater uwais yg baru buat embroidery. esok banyak keje menanti. pagi-pagi kena memberus kain (mesin basuh rosak, gara-gara cik meenot). dah tanya pengasuh dah org dtg repair. kebetulan mesin basuh umah dia pun rosak. sekali harung mamat tu datang, suh dia tgk sekali mesin basuh ku itew... next dlm kul 10.00 nak ke apartment, nak drill dinding & ada org nak pi pateri tempat letak mangga dekat grill pintu. haih.... so demanding budak-budak ni. harap umah idak le kotor. aritu aku dah pesan suh kemas2 rumah tu. jangan sepah-sepah. jaga barang-barang aku (dapur, mesin basuh & peti ais) kang rosak ke apa, aku jua yang kena menanggung kos pembaikannya...


daddy, we miss you!! tak sabar nak balik segamat next friday!!!







*luv*

2 comments:

mamashasha said...

MALA, ni latest pic ke? nape ngan kening meenah tu? cantek baju uwais tempah kat mana tu?

ibu-uwais-ameenah said...

bed, dia naik rashes, pulak tu pegi garuk, tu yg jadi mcm tu~

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers