Thursday, July 1, 2010

online best friend award!

just received this lovely award from BFF bed

1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award


- mama kepada shasha


- my BFF since 1998

 - kg dia dekat je dengan kampung aku. sorang kat Bagan Serai, sorang kat Parit Buntar


- rumah pun dekat je. sorang kat Puncak Alam, sorang dekat Bukit Raja =D


- emcee yang hebat!

2. Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby (i x prefer hobby yek.. interesting fact jelah)


- punya sepasang putera-puteri yang superb comel!


- surviving motherhood


- future fulltime housewife


- will move to Segamat soon (macam semua yg baca blog ni dah tau je.takpe nak tulis gak!)


- suka bawak Uwais ke hospital. (tapi selalu je nak postpone appointment, pasal xde masa nak pegi, busy!)


- kemaruk sinetron!


- love sewing! (major - curtain) cehh dah macam study course la pulak


- love jugak cooking. (yang ni harus pasal MIL caterer. kena la tau masakkan walau pun x sedap mana)


- sekarang ni xde masa la nak menghias-hias rumah. giler penat!!


- long distance relationship with husband





3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them

- ayak... aku kat blog ni x ramai friends la.. FB ramai la... kalau rajin dan punya masa, buat ye.


thanks bed sebab sudi bagi aku award ye... :)




*luv*

2 comments:

mamashasha said...

tq jawab tag...hehe surviving mother!!!memang sgt kagum.......

ibu-uwais-ameenah said...

:D

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers