Friday, July 2, 2010

result mid term

salam jumaat. harini ibu nak cerita perihal anak ibu si Uwais. sebenarnya gusar hati sang ibu belum dapat result mid term dia. yelahkan aritu cikgu dia suruh amik report card time cuti wesak aritu. harusla kami tiada, bergebang ke koridor utara!

nak jadi cerita pagi semalam ibu mintak la kat cikgu dia report card Uwais. ibu tak sangka.. memang tak sangka. rasa bersalah sangat dekat Uwais. pasal ibu underestimate dia. ibu mintak maaf nak. abang kat rumah kalau ibu nak ajar, macam-macam alasan. haihhh... anak jantan..

tapi tulah... bukan senang seorang Cerebral Palsy patient nak compete dengan budak normal. ibu doakan anak-anak ibu akan berjaya dunia dan akhirat, berkat doa ibu & daddy, serta orang-orang tersayang!



sorry abang, lepas ni ibu takkan underestimate abang lagi!



the result


Bahasa Melayu – 88%



Pen. Sosial & Pembangunan Insan – 86%


Al-Quran – 84%


Peribadi Muslim – 79%


Matematik – 70%


Bahasa Arab – 65%


Jawi – 62%


Bahasa Inggeris – 58%


kena banyak communicate in english nih!




peneman ibu tengok benci bilang cinta malam tadi
dia tido, jadi la kan...



hidup PASTI!

(saya bukan penyokong PAS, tapi prefer anak saya belajar di sini!)





*PASTI*

2 comments:

Jaja said...

Next year aku pun plan nak daftarkan qistina kat PASTI.klu tak penuh lagi lah..
insya allah semoga dia dpt ilmu duniawi dan ukhrawi yg seimbang =)

ibu-uwais-ameenah said...

mek, bagus.. bagus..

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers