Thursday, July 15, 2010

watermark


testing-testing...

try my watermark

beli dari



cun kan??

 lepas ni nak try buat custome made plak

cuma ibu takde masa nak pikior letak gambo apa

~luv it~









3 comments:

Dania's mummy said...

berapa hinggit ni? nak jugak la... jom2 beli domain murah2, setahun dalam Rm30 mcm tu... tapi x dak nama lagi la nak dicommercialise kan... ada idea x? x mo la letak nama anak, aku nak beranak pinak lagi ni....

ibu-uwais-ameenah said...

dayah, aku nye ni 8 hengget je... tp lps ni nak suh dia buat custome made. aku pilih pg td, email, confirm, bayor. klu dia designkan 10 hengget. wei, domain tu biar bonar 30 hengget? mana nak dpt tu? aku pun xde idea lagi ni... stay dkt blogspot jelah dulu..

mamashasha said...

cutenye mala...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers