Tuesday, August 10, 2010

ashammers saya!

lama dah gambo ni saya amik... dok tersadai je kat handphone. busy sangat 3-4 minggu ni. as u all know, 3 minggu berturut-turut kami balik ke segamat. asal mula aku balik sana on 17 julai 2010. yelah time tu MIP busy semedang, so ibu pun heret la anak-anak naik bas ke sana. ahad, sempat jengah nenek dorang kat jb. sudahnya balik ke puncak alam balik sampai pun dah isnin, 2 pagi!

minggu berikutnya pulak, adik lelaki saya, si hafez, dapat sambung degree kt UTHM. pegi lagi. tapi kali ni naik kereta. drive dengan sister. nak jadi cerita minggu ni uwais plak warded as pe previous entry yek...

then last 2 weeks, hari jumaat (30 julai 2010) daddy call suruh datang. isnin kena pegi ujian kemasukan darjah 1 sek SRAB. ala.... cuti lagi ke aku. sudahnya aku amik EL aje... pagi isnin uwais test, petang dalam pukul 7, lepas daddy abis kelas kami gerak balik ke puncak.

sudahhh!!

lari tajuk dah ni.. ni dah kira macam caca-merba nye entry dah. sebenarnya nak tunjuk gambar ashammers saya je. ibu suka sangat tengok anak-anak tatkala mereka tido. rasa suciiiiiiii sangat!



abang, adik, ibu love you so much!!







*buah hati* 

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers