Tuesday, August 24, 2010

CONTEST MaMa3H: Si Comel Manis Berbaju Kurung / Berbaju Melayu

CONTEST dianjurkan bersempena dengan MaMa3H 8th Anniversary





dah lama bebenar aku tak join contest. bukannya apa, nak update blog pun masa agak terhad. tapi kali ni lepas jengah blog MaMa3H, rasa nak terpanggil pulak join contest ni. special nya apa, baju kebarung ni adalah jahitan tangan aku sendiri. tu yang rasa semangat tu~~



Nama : Nur Qashrina Ameenah binti Muhamad Ismail

Umur : 2 tahun 7 bulan


Syarat-syarat penyertaan :

1. Sila jadi follower diblog MaMa 3H (done)

2. Add link contest ini di side bar (done)

3. Buat entry contest ini di blog kawan2...

4.Terbuka kepada semua anak-anak lelaki / perempuan yang berumur yang berumur 4 tahun dan ke bawah.... (yes)

5.Sila nyatakan nama dan umur anak anda dibawah gambar yang dipilih. (done)

6.Tinggalkan link pernyertaan anda di entry ini..... (done)










2 comments:

mamashasha said...

gud luck meenah ! gambo ni punya sentimental value kan mala hasil kerje keras ko sendiri....aku nk joint gak la kebetulan shasha baru bergambar dgn baju kurung ahad lepas..hehe

ibu-uwais-ameenah said...

semestinya bed!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers