Thursday, August 12, 2010

jammed di Puncak Alam~

as u all know, UiTM di hatiku Puncak Alam dah pun dibuka. rasanya dah masuk 3 semester. tapi kali ni paling hectic sekali. jalan jammed di sana sini. jammednya di dalam puncak alam ye!

nak masuk ke rumah pengasuh dan balik ke rumah aku, itu la satu-satunya jalan yang ada. tiada yang lain. dan kat tepi jalan (belah atas) tu la jugak adanya bazar. adoyai... mak tensi tau! nak melalui jalan tu je dah makan 10 minit, patah balik, jalan yang sama, 15 minit. camne ni?

ni semua gara-gara ramai dah student UiTM di hatiku kat sini. tengok gaya, sekaran puncak alam ni dah ala-ala shah alam gitu. ala-ala seksyen 7 pun ada...









xpe la, apa-apa pun, UiTM tetap di hatiku!! (eh, tiba-tiba**)




*ramadhan*

2 comments:

mamashasha said...

mcm tu jugak la jalan kat sek 2, sek 18, sek 7 mana-mana hot spot yang ada uitm...hehe sabo je la kan abih nak lalu mana lagi..

ibu-uwais-ameenah said...

tau xpe bed, nasib la UiTM di hatiku kan!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers