Wednesday, August 18, 2010

update

salam ramadhan untuk semua... aku rasa lama sangat tak update blog. bukan apa.. buzy sikit.. ngan bulan-bulan terakhir kerja... kerja kat rumah lagi.. persiapan ramadhan & raya pulak... haih... tak menang tangan nak buat sorang-sorang...

lagi pulak, penyibuk antarabangsa 2 1 ketul (ameenah sajok.. abang tak ganggu) susah betul nak buat kerja. kita marah sikit, merajuk.. menangis... adoyaiii anakku!!

ok lah guys... nanti aku update lagi ye... sekarang ni kat rumah mood internet kureng... (even dah tukar broadband baru yg laju dan pantas) pasal banyak kerja nak buat. basuh kain, kemas rumah, basuh langsir, masak, menjahit, ngajar uwais & ameenah. nasib tv x tengok. pasal astro rosak. jumaat petang ni baru technician datang....



berbuka ni nak buat mihun sup. wah, enak!
google image





1 comment:

Rizziela said...

Ish! Rajinnya..saya x masak pun..semua beli kat Param ajer

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers