Thursday, September 23, 2010

Chicken pox

minggu ni minggu sadis. banyak jemputan open house, wedding mahupun aqiqah. anak dara kat rumah pulak kena chicken pox!! baru berangan nak gi wedding rita (dia kawin dengan omputih you!) tak jauh pun, Meru je. ada a few open house sekitar klang/shah alam/KL. Aqiqah plak anak Dayah. mesti ada taucu MIL dia buat kan... huhuhu....

tapi rasa-rasa semua macam tak boleh pegi. sebab... ibu pun dah ada ciri-ciri nak kena chicken pox. dah naik 3 ketul dah ni. 1 kat bibir, 2 kat tangan. just wait another one day, tengok sahih ke idak. ramai cakap memang iyer. dah tua kebangka baru nak kena chicken pox. haihhhhh.....



anak dara saya....  


demam, macam tak demam!!


  
 
 
 
 
*chicken pox*

1 comment:

Jake Daughter said...

Kalau dah tua2 bangka baru kene chicken pox..Jawabnya GET READY FOR THE PARUT la ek... Akak dah selamat dah kene awal 2009 lepas, dan parut2 jelita kekal hingga hari ini.... Huk3...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers