Wednesday, September 22, 2010

Syawal 1431H

salam semua. lama x berblog. sibuk dari before cuti raya sehingga la mood nak berblog time raya paling malas tahap dewa. baru hari ni sempat tulis. tu pun x banyak kot. medium terbaik nak tau berita terkini aku hanyalah di facebook. yang tu pantas skit. komen pun dapat pantas..

lepas balik dari cuti 11 hari, keje menimbun. tu belum subcon cari time cuti. sengal.. sape la tukang bagi no henpon. hazab sungguh. ok lah... got to go. layan gambar jelah ye..




family besar saya!!


family comel saya~


mak saya!!


ha.. ni gambar paling sadis.... banyak dosa ni... hikhikhik...
ampun daddy!!


 
 
 
 
oh lupa, childhood fren dari tadika dulu datang beraya.
coincidence, suami dia setaman dgn rumah arwah long,
kawan la pulak dengan adik punya boifren!!





*syawal*

3 comments:

mamashasha said...

cantek bajuu raya korang...sama tema kite...ijo pucuk pisang....aku rasa ramai yg pilih kaler ni...

ibu-uwais-ameenah said...

mekasih bed.... mmg ramai kaler hijo thn ni. nasib raya perak thn ni. aku tgk kt kg mail, mostly makcik2 dia nye family kaler hijo. even dinding rumah atok dia pun kaler hijo!!

ibu-uwais-ameenah said...

mekasih bed.... mmg ramai kaler hijo thn ni. nasib raya perak thn ni. aku tgk kt kg mail, mostly makcik2 dia nye family kaler hijo. even dinding rumah atok dia pun kaler hijo!!

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers