Sunday, October 31, 2010

Fila School Shoe

cerita dah basiiii... tapi ibu nak cerita gak. lantok situ. lately ni xde masa sangat nak blogging hopping. minit-minit terakhir ni banyak plak keje kat opis.

ok la. aritu dalam 2 minggu lepas kami berkesempatan ke aeon bukit tinggi. sajeje jenjalan ngan MIP bawak anak-anak, kebetulan MIP plak nak beli sport shoes, nak pakai awal bulan 12 ni nak ke kursus menembak kat Ganu kiter.

cari punya cari, telek punya telek (MIP kalau beli barang kalah pompuan, lama!!) dah bosan menunggu dia, ibu buat la road tour dari satu brand ke satu brand. dari satu produk ke satu produk. sekali tertarik da......
sport shoe



cantikkkk... harga pun tambah 2-3 hinggit je dari harga bata. nasib baik la size 12, last. dah xde dah. abisss.... kembang kempis uwais tu dapat sport shoe. menyusul nanti beg sekolah, pensil box, kaler akan dia pinta. xpela, janji abang belajar rajin-rajin ye sayang!!










nota sekolah : sekarang Uwais dah pandai baca sikit-sikit info astro tu. abis la...
x leh kelentong dia dah citer apa lepas ni, lepas ni... ouuuchhhh!!



No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers