Sunday, October 24, 2010

hot hot story this week

holllaaa.. lama betul tak update story morry the morning glory. sibuk dowh this week... minggu ni masih ke office as usual. kerja rilex aje. maklum la dah nak babai.

singa betina pun since dah tau aku nak resign, sekali pun x penah marah.  korang tau la aku ni kan bukan nye staff feveret dia, harus la kami-kami yang tidak disukai selalu kena marah, kena bebel dan sebagainya.

hari rabu, keje as usual. something happen in the office. aku tak nak cerita. sape yang tau, tau la. apa pun benda masih diinvestigate. syukran, pasal aku dah nak resign dah pun. apa pun terjadi, aku doakan yang terbaik ajelah..... (huhuh, saspennnnnn je kan!!!)

apa-apa pun. need to OFF RECORD!!!




ada hot story part two 2 days after. yang siyes aku boleh ceriter!




*still shock*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers