Thursday, November 25, 2010

Its Uwais Konvo!!

13/11/2010, bertempat di dewan serbaguna fasa 3, puncak alam. berlangsungnya majlis konvokesyen pasti ar-raudhah. seronok bangat. bukannya apa, seronok melayang feel uwais yang pakai jubah & mortar board ala-ala daddy dia, dia cakap....

untuk result periksa akhir tahun. alhamdulillah... xde le teruk sangat. dan tak le bagus sangat. aku tak kisah sangat, setakat dapat 79% untuk keseluruhan markah, dapat peksa no 9. what a big deal? he only 6. lebih membanggakan lagi, dia disable kid yang bersaing dengan budak normal. tak bangga ke ibu? no 9 out of 39. ok la tu....

dan kerana dia belajar kt pasti jugak la dia lulus ujian kemasukan darjah satu SRAB. enjoy gambar konvo uwais ye! (tangkap thru hp je. belum beli camera baru!!)



my handsome Uwais!


ibu suka gambar ni. time ni dia tgh pandang daddy


adik pun sibuk jugak. dia nanti x sek pasti.
 awal2 lagi dia dah book tadika kemas kat segamat katanya!


ibu wif the loves one!


daddy teman Uwais terima scroll
(dan semua cikgu Uwais tak sabar nak tgk rupa daddy dia.
maklumla, everything ibu yg uruskan! here he is)


dikir barat - anak tupai. more easier for his teacher to put him on the chair



 adik yang leka tgk persembahan (dan sebenarnya jeles!!!)
  

penutup konvo. InsyaAllah by maher zain. adik pun sibuk naik pentas!
(cikgu yang suruh!!)


  

nota pasti : cikgu/pengurus pasti maklum Uwais dapat masuk SRAB & they are so proud of Uwais!!! thanks pasti ar-raudhah!!





*pasti ku pasti*

4 comments:

Rizziela said...

Tahniah Uwais

Yasmin Nabilah.. said...

yeah..tahniah Uwais.. :)

Mawar said...

Tahniah, tahniah...
Kita sbg ibu ni tgok anak convo tadika pun hati dh berbunga riang, rasanya bila anak2 kita convo IPT nanti bertambah2 lagi lah sukanya

ibu-uwais-ameenah said...

ziela : mekacihh
ina : thanksss
mawar : ye betollll~~

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers