Tuesday, December 28, 2010

:: apa nak buat?? ::

sorry guys, xde mood update blog. (rupanya jd housewife memang sibuk memanjang ek, nak update blog pun tak sempat!!)

korang pernah tak dapat message merepek meraban yang offer korang beer, carlsberg, smirnoff, hennessy dan sewaktu dengannya?? heiii aku lotih la received semua sms-sms ni.

call maxis centre diorang suruh subscripe short sending message. yang boleh block sms/call dari orang yang tidak diingini. rm2/mth up to 10nos je. masalahnya sms yang aku dapat pun dah lebih dari 10. camne tu??

ada penah korang dapat tak sms macam aku dapat?? korang ada idea x macamana nak ignore bendalah ni? aku rasa nak je walk in gi zaaaasssss setepet. aritu aku penah la call tanya, orang tu jawab diorang tak tau. ramai jugak orang call and complain. cuma yang diorang boleh tolong kasi no phone kat diorang n diorang pass to marketing department. diorang cakap ni marketing department punya kerja. wallaweiii....


012-2549175 - 08/11/10 - The Sanctuary, Curve

010-4284409 - 11/11/10 - Opera, Sunway (56357272)

010-7922211 -13/11/10 - Quattro (21666566)

010-5409977 - 14/11/10 - Quattro (21666566)

010-5402121 - 17/11/10 - The Library, Mid Valley (22826001)

010-7949696 - 18/11/10 - The Opera, Sunway (56357272)

010-7922211 - 20/11/10 -

(zaaaaassss... aku type gedabak panjang, dah publish sekali tak keluar da... check balik. yang kat atas ni je yang tinggal... aku tengok tadi before publish dekat 20 no. tinggal kontot ni je?? sabo jelah!!)


1 comment:

Jake Daughter said...

Aloh la.... Sian ko Mala.... kawan akak pon kene mcm ko... Tp xbole bt pape jugak... huhuhu.... Siap dapat msg KUTIP HUTANG pon ada... Huhuhu

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers