Sunday, December 12, 2010

picit saya pleaseeeee!!

anak-anak memang ringan tulang kalo mintak tolong. tapi abang tu kureng sikit. maybe pergerakan yg terbatas membuatkan dia kureng nak menolong kot. ibu pun kalo apa2 yg abang nak buat, selalu marah dia, pasal nanti dia penat nak kena merangkak.

dah la umah ni besor. abis dia punya lutut berkerutu. tapi since aku bagi dia pakai krim foot works dari avon, alhamdulillah lutut dia ok. oh, dia jarang pakai walker kt dalam rumah. lagi pun walker stil kat puncak alam. minggu depan nak balik sana, ada appointment, baru amik bawak gi segamat.

si kenit memang rajin. kalo bila suh dia buat, dia taknak, aku terus je cakap, abang, tolong ibu... nanti automatik si kenit akan cakap... adik tolong.. adik tolong... hehehe.... senang jer... 

tengok... rajinkan dia. siap letak krim urut gamat lagi....


tangan si kenit. cumel kan?? 

  

1 comment:

Mawar said...

alahai, bahagianya tgok ibu d samping anak2nya yg rajin2 menolong tu...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers