Sunday, January 23, 2011

termakbul nak tengok train!

pagi tadi time nak pergi breakfast, abang-adik berkesempatan berhenti betul-betul first place depan penghadang jalan keretapi. korang tau la kalo ketapi lalu, kt segamat ni ada jalan bawah railway. so selalu potong kat situ je, malas nak stay.

kebetulan masa lalu kat situ, palang dah tutup, ibu terus cakap ngan daddy terus je ke depan berenti. anak-anak nak tengok ketapi lalu. fuhhh excited diorang. maklumla.. lama dah pun x naik ketapi!!




adik teruja!!


train kelantan-johor bahru


mak aiiikk asap!


abang pun teruja!




No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers