Tuesday, February 15, 2011

3 bulan lagi

hati aku masih berdebar-debar ni. starting dari bulan dec'10, aku melalu fasa baru. hampir 10 tahun tak melaluinya, untuk kesekian kalinya aku melaluinya lagi. wahhh.. ayat tak bley blahhh...

sampai sekarang, aku masih menanti. belum kuar jawapannya. lepas interview pada 10/12 lepas, ada le induk call, mintak surat dari opis lama, scope of work aku. aku buat sendiri job scope aku. aterrr... kalo nak suruh HR, sahih dia x tau... kalo nak suruh pencACAI, lagi lah... aku kan enemy no 1 dia. so, aku print kat HR mintak tolong kak liza print & mintak bos dia sign. then terus fax je kat mamat nama Shahril dari **** **** ****

pelik gak aku, nape nak mintak surat job scope with current date, sedangkan aku dah attach testimonial aku keje kat opis lama. hurmmm... harap-harap usaha aku dapatkan sign AWAS tu berbaloi-baloi la...

oh yer, lupa lak, kak liza ada citer dorang pun ada call opis gak, siap tanya aku keje since when until when, siap nak cakap dengan HOD aku. tapi big boss aku nan ado... ater.. call pagi-pagi alam, kul 8.40am, memang le bos aku tu lum masuk. tapi dia cakap bos aku yang lagi sorang tu... lantokkk...

sampai ke hari ini, memang belum ada staff baru untuk post aku mintak tu, termasuk post2 yang sama2 interview ngan aku aritu.

kita tunggu jelah ek.. kalo dalam tempoh 3 bulan memang takde rezeki aku.. terpaksa la aku carik keje lain. oh yer, ingat lepas CNY memang nak cari, tapi bila banjir melanda segamat, teruk habis ofis2 kat sini, aku hold dulu. silap2 aribulan memang dorang tak mo amik pekerja. aritu aku ada le tengok kat kenanga investment ada interview. nanti aku try call... korang... doakan la aku dapat keje kat **** tu ekk!!





No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers