Thursday, February 17, 2011

ingat lawa la tuuu...

korang.. jangan boring ek, aku dok letak gambo anak dara ni.. ater... sekarang masa pun banyak dihabiskan sama dia jer.. abang sekolah.. anto gi sekolah, adik ikut, balik umah, adik ikut, pegi kedai ikut, sarapan ikut...

ni time kitorang gi beli groceries kt pasar borong yayasan. korang tau x nape dia buat rambut macam ni? sebab daddy dia belikan syampu untuk dia and abang. sorry ekk bukan syampu kanak-kanak. syampu sunsilk hokei! adik kaler pink (sesuai sangat untuk manageable hair) abang lak kaler hijau. beli yg kecik, sorang satu. tak yah gaduh2...

belum sempat sampai cashier, dia dah letak shampu tu kat rambut dia... adoyaiii... konon-konon ala moisturiser la tu... anak aku ni memang terlebih bijak...



ingat comey la tu......


ntah apa-apa ntah...


1 comment:

O'gosh said...

haha..nasib x berbuih...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers