Thursday, February 10, 2011

KSSR Pendidikan Jasmani & Kesihatan

tahun ni murid tahun 1 memulakan sessi persekolahan dengan modul kurikulum baru. Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR). so Uwais dapat buku teks baru lah.. yang ibu perasan ia include sekali subjek bahasa arab (untuk KSSR). baru mula untuk tahun ni or dah lama mula, wallahualam. oh mungkin dia include sekali dengan subjek pendidikan islam kot. yelah, x perasan plak pasal uwais kan sekolah agama, include sekali subjek untuk kelas agama macam ibadah, jawi, sirah, al-quran dsb.

tapi kali ni ibu nak cerita pasal buku PJK untuk KSSR ni. tertarik, kagum dan terharu... nak cakap banyak-banyak pun malas, only pictures can do the talking. terharu mak, anak-anak istimewa tidak dipinggirkan...












3 comments:

Anonymous said...

dan saya bersyukur dan bangga menjadi anak Malaysia.....biar pun perlahan2 bertatih asal masih punya ruang dan peluang dalam mensyukuri tiap nikmat yang Dia kurniakan.....dalam menuju redha Ilahi.....

Alhamdullillah....:)

Mawar said...

kak mala,

alhamdulillah syukur, keprihatinan mereka menenangkan hati kita

ibu-uwais-ameenah said...

anonymous :- Alhamdulillah...

mawar :- syukur....

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers