Saturday, March 5, 2011

rehab appointment

rabu ni ada rehab appointment. doctor nak tengok condition kaki uwais supaya boleh buat operation nanti. harap-harap jadi la operatenye. potong urat sikit je kat tendon x silap aku, around 1.5 - 2.0 cm. but stil kena masuk wad, kena puasa. macam masa dia operate maxillo dulu...

so, ingat nak pegi pagi-pagi. oh yer, make sure isi minyak keta petang selasa tu ek. jangan jadi macam aritu, pasal aku ingat masih dok kat lembah klang, eksyen je x isi minyak keta. konon nak isi minyak kat jementah. pukul 4.30 pagi kuar rumah. nan ado.... segala bapak stesen minyak dari petronas, shell sampai la ke esso x bukak ek. paling awal petronas dia bukak pukul 6.30. yang lain suma bukak pukul 7.00. (nasib baik org petronas dtg pukul 6.15, terus isi minyak n pecut ke hukm)

so, rabu ni, belum kompom dengan mip nak bertolak pukul berapa. ingat nak bertolak around 6am, abis rehab, fisio & OT. abis dalam pukul 1pm. mip nak balik puncak alam kejap kot. nak amik barang and beli tepung muffin untuk mil. tapi bila dia cakap lepas tu nak terus balik jb antar tepung, aku x setuju. giler tu... dah la uwais sekolah esoknya. cukupla ponteng 1 hari.... pukul bape nak bertolak dari KL. pukul bape nak sampai jb. pukul bape lak nak balik segamat?? kadang bapak uwais ni bukan nak pikir orang lain, dok pikir diri dia aje. haihhhhh...





2 comments:

Yana@Noni said...

byk2 bersabar ibu uwais...kot yer geram kat hb....org lelaki memang cam tu...kadang2 kiter pun geram kat en.somi..time nak antar Humaira ke HTAR utk appoinment bagai...lembap yang amat pergerakannya...appoinment pkl 8...8.15 br sampai...sabor jer la:-)

ibu-uwais-ameenah said...

luahan hati sang isteri ajer... redha sajelah...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers