Friday, April 22, 2011

habit




habit ni aku tak tau la macam mana nak hilangkan. selalu je bila aku kerja mesti terjadi. dulu, masa kerja kat usj, pun sama. resigned, 4 bulan jobless, but still like working pasal routine harian dari awal pagi antar anak pergi sekolah, datang time lunch/solat & jemput balik. hu mak aiii, macam kerja ofis hours!

korang tau apa??? susah tido!! tapi yang peliknya, tak pulak aku ngantuk kat opis... bila time-time cenggini, masa banyak dihabiskan dengan melipat kain a.k.a meng'iron' baju, mengemas rumah (itu ikut mood). time-time ni aku jarang menjahit, pasal kalo menjahit, cepat ngantuk...

 ni anak2 pun dah selamat touch down lalaland, i will follow them. sementara mata nak layu tu, sempat lagi update blog & sambil-sambil lipat/gantung baju. sekurang-kurangnya masa tak habis sia-sia... ye dak?

ok lah.. got to go.. dah nak game over ni.

pssst... yang pasti ni bukan kaki gua ekk...





No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers