Saturday, April 23, 2011

its hot story!

awal minggu ni aku dikejutkan dengan satu berita. terkejut... dan sangat terkejut!!

yelah...walaupun jauh di selatan semenanjung, aku masih lagi mengikuti cerita2 dari negeri selangor! hek hek!! bukan nya aku nak menyibuk ke apa, tapi teringat kenangan lama terjadi betul-betul 15 hari sebelum aku resigned.

benda tu takde la menghantui aku sangat pun, tapi orang kata pengalaman tu la yang mematangkan kita, ye tak? lepas lembaga, suruhanjaya la pulok....... ish ish ish...

korang nak tau tak kenangan apakah itu. dalam kitorang masing-masing dok terpikir siapakah, apakah, bilakah yang menyebabkan kejadian hujung bulan 10 tahun 2010 berlaku.

teringat aku sampai bila-bila aku ingat ada sorang minah ni a.k.a ikan emas (anak emas) dia cakap suspect utama yang report kat lemabaga ialah orang yang nak resign. allloo... ko ingat aku xde keje ke nak report mereport??

sekarang ni, lepas 4 bulan.... dan terdengar berita kurang enak ni.. dalam hati terfikir, ntah-ntah ikan emas ngan boss kesayangan dia tu masih cakap aku yang report kot?? wallahualam...

kat sini kalo la dia ada baca kan, aku nak bagitau,

takde keje aku nak report mereport... ko sendiri keje situ, ko sendiri tau, sendiri mau ingat la!!!!


No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers