Sunday, May 1, 2011

koleksi Noraini Margono!!

Rabu yang lepas, MIP dan colleague telah pergi ke rombongan ke book fair kat PWTC. dalam dia dok sibuk mencari buku untuk bahan pembelajaran, aku pun memesan ler buku Cara Mudah Menjahit Langsir, tulisan Noraini Margono.

Koleksinya ada 4, aku dah ada no 1 & 4. 2 & 3, nan ado, maka pengiriman telah dilakukan! Harapannya nanti boleh ler menjahit langsir.... (ntah bila, asyik penat ajer...) Nasib ler beli kat book fair ni dapat discount. Banyak jugak la discount dia. +- 20% gitew. Buku no.2 harga asal rm29, buku no.3 lak harga asal rm32. So, untuk dua buku, rm47.20. jimat rm13.20.

psssst... buku no.1, aku fotostat dari PNM. ater.... time tu MIP kerja sana, memang selalu la pinjam buku. so, sekarang dah ada 4 buku. berkobar-kobar ni nak menjahit langsir. tapi, dalam berkobar-kobar, kain takde, tak guna jugak kan?? so, nanti boleh ler beli kain, dan yang paling penting, beli mesin jahit tepi!!




new collection!


nota langsir :- sesiapa yang cuba belajar jahit langsir,
aku memang recommended this book. senang giler nak paham!!

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers