Monday, May 9, 2011

N.G.L.!!

selalu.. selalu, kalo kita order makan kan, so orang yang amik order tu akan tulis short form jer. so, jadi ler macam tajuk entry ni. NGL. it stands for Nasi Goreng Ladna. one of abang's favourite!

aritu, MIP ada dinner kot, so ibu malas nak masak. kebetulan nasi dah ada, cakap dengan abang, kita makan nasi goreng aje lah abang. ok... asyik makan nasi goreng biasa je, sudahnya ibu buat nasi goreng ladna, udang ada, cauliflower ada...

rasa, not bad. boleh la...



N.G.L. ibu


N.G.L abang (right) & adik (left)
adiknya nasi dah runtuh, tak sabor-sabor!


ushh.. tengok adik, kopek udang!


sambil leka tengok tv!




No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers