Thursday, May 5, 2011

UJIAN

Assalamualaikum!

Apa khabar semua? Harap semuanya sihat sejahtera hendaknya.. (awat ayat skimaa??) Saje aje try tulis macam karangan darjah 5. back to the future.

Lately aku memang sibuk sikit. Kadang lepas balik kerja sementara nak tunggu maghrib, bukak facebook. Blogging kalau ada idea ok lah. Kalau idea kering kontang, selamat la hendaknya nak tulis!

Macam tajuk entry ni, kali ni aku nak cerita perihal UJIAN 2 (tapi kali pertama untuk murid tahun 1). Pasal masa budak darjah 2 - 6 amik ujian 1, budak darjah 1 xde... maksud aku xde ujian, pasal baru je masuk sekolah.

Seperti biasa ibu-ibu yang lain, risau kan anak. Tapi anak ni rilex der... Sabo jelah! Uwais tu lagi la, tak belajar langsung. So far baru dapat 3 papers, BM1, BM2 & Maths. BM1 dapat 65, BM2 dapat 65, Matematik dapat



Terima kasih pada yang sudi 'like', Ada 23 including me. Kalau ada orang jelik ke nak kata anak dapat 65 pun nak canang kat FB ker, suka hati aku la.. yang dorang tu. yang elok-elok je mention kat FB. lagi dasat...

ok lah... gtg... mata dah ngantuk, nite!!



No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers