Monday, June 20, 2011

Uwais POP off

Date : 08-06-2011

Venue : POP Room, Orthopedic Clinic, PPUKM

Time : 09:00am - 12:30pm




adik yg x berapa sihat. lps mkn ubat kat rumah tok ngah,
disuruh baring, x mo. tgk tangan dia penuh dgn donut & air teh


abang, cerianya otw ke ppukm. nak bukak POP katakan...


waiting for the number. pinjam stracher katil kat emergency unit


sessi POP OFF


kalau ibu, ngeri dah!!


he is sooo amazing! gifted from Allah..


i really love you abang, no matter what will happen!!


alhamdulillah... sudah loose sikit tight...


nota : geram jugak pasal kena tunggu lama. 12.30pm baru dapat jumpa. appointment pukul 9am. dan terpaksa pulak cancelled fisio pukul 10am on that day. Prof Sharaf takde la pulak. cuma jumpa doctor ortho paed. then dr halim tengok and said no need to on back POP. syukran.... tanya jugak kalau Uwais boleh ke sekolah macam biasa. dr halim cakap x perlu lagi coz dia kena slowly excercise kaki dia. so, he got MC for 0ne month okey!! last day MC is on 6th July. on that day ada appointment ortho paed with prof sharaf. balik, terus direct ke jb, pasal nak tinggalkan dia kat sana (request by him). nanti kat rumah, dia dok sorang2 lak... next weeknya kena balik ke ppukm for rehab, fisio appointment on 15/6 & ofthalmology on 16/6 at selayang hospital. will update later!




No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers