Thursday, July 21, 2011

sulok belingkong

ni la rumah baru kami. rumah menjadi idaman semua PPP (formally known as residen staf = RS). eh, betul ke? tapi, alhamdulillah... rezeki berpihak pada kami. nak kata MIP mohon, tak jugak. pasal TRek ada cakap dengan dia untuk mintak dia pindah ke kolej baru ni.

lepas beberapa ketika, ada gak dengar-dengar ada PPP buat permohonan (via letter), ada la sorang PPP ni suruh MIP buat jugak surat. mana la tau kan. TRek verbally cakap. no black n white.

dan alhamdulillah. dah 3 minggu kami dok rumah baru ni. dekat dengan opis, boleh tinggalkan uwais kejap kalo dia cuti (tapi adik harus ke taska) ada laman. dan the most important thing, tak perlu tangga untuk didaki!! cuma ada bukit sikit je. tak le macam bukit tonggek kat UiTM shah alam nun!!

rumah masing kosong. yang ada cuma almari baju kat master bedroom. katil, katil anak2 without tilam. (tilam rembat dari rumah lama) & meja makan. almari baju, meja solek, tadak. harap2 la before raya boleh dapat. tapi ala-ala... nampak tender pun ala samar-samar lagi.

berdoalah!

** sempat belikan anak-anak almari plastik aje. tak perlu kayu-kayan. lepas ni dapat. no worries**



rumah ku


walau kuarters je dik non. sgt berbaloi2!!!


org astro tgh pasang


tada....


ini la kolej yg menempatkan siswa 2 side di bahagian hadapan, siswi, side belakang.



No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers