Wednesday, July 13, 2011

tinggal kenangan

dah 2 minggu kami tinggalkan. sekarang kitorang dah berpindah ke rumah baru. kolej baru. MIP diarahkan berpindah ke sana. yg seronoknya rumah baru, selain rumah betul-betul baru, yang penting tak perlu naik tangga dan rumah tu kembar dua.

rumah lama plak, selain dekat dgn bilik student (kurang sikit takut kalo MIP takde), dekat dgn masjid & kedai makan. rumah baru, dekat dengan opis ibu & dekat dengan pintu keluar. apa-apa pun, kami masih menanti perabot-perabot ni. masih kosong lagi. yang ada katil double, almari bilik master without almari solek, katil bilik anak-anak without matress, almari & meja solek. ada meja makan (yg dah goyang sikit), meja study nan ado, sofa pun nan ado....

harap-harap le boleh dapat sebelum raya ni yer! mudah-mudahan....



ruang tamu + ruang makan nak ke pantry


2nd hall


master bedroom




bilik abang


bilik adik


peti ais harta lupus yang kami tinggalkan


No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers