Monday, August 29, 2011

cangkung

inilah hasil selepas operation
alhamdulillahhhhh






kalo dulu jangan harap boleh cangkung...



Minal Aidil Wal Faizin



Selamat Hari Lebaran

Daripada;

Ismail Pahmi
Malawati
Uwais Al-Qarni
Qashrina Ameenah




Thursday, August 25, 2011

baru berkesempatan

arini baru berkesempatan nak menaip. sejak dua menjak ni mak memang busy memanjang. tak tau le apa yang dibusykan tu. nak kata kerja, dah beres. ntah la...

isnin lepas birthday aku. nothing special. cuma dapat banyak wishes dari kawan fesbuk aje. malam, birthday boy to be (esok) request makan kat pizza hut. boleh gitew. request on ibu's birthday plak. ibu on ajer.


pizza hut segamat


hadiah?

ala, korang macam tak kenal MIP tu. dia ala-ala ingat ingat lupa buat-buat lupa befday other half dia ni. biasa la. the day after sempat tanya akde hadiah ke untuk ibu. korang tau apa jawapan dia?

ala, kat segamat jam tak cantik... ok fine. nanti pegi KL akan ku tuntut... muahahaha..

itu jelah nak citer. esok, birthday anak sulung. what shud i buy for him ya??




Tuesday, August 16, 2011

ibu wish list

idaman ku
dah survey dekat seng heng
dalam rm 1299
ok boleh kumpul duit mulai sekarang



yang ni aku wish sangat MIP bagi minggu depan
muahahhaha...
masalahnya nak ke dia bagi??
dy, ibu nye jam bonia lama dah bercalar teruk la...




thats all for now
amin...



runner kabinet tv akak



my first trial





Saturday, August 13, 2011

short update

ibu dekat ofis dengan anak-anak ni.
nak balik rumah dah.
kerja dah langsai.
tinggal yang ada problem je kena hold dulu.

ok lah nak cabut.
arini daddy xde, bawak student gi melaka.
break fast arini abang mintak masak nasik lemak

daaaaa.............


p/s : selamat berbuka!



:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers