Thursday, August 25, 2011

baru berkesempatan

arini baru berkesempatan nak menaip. sejak dua menjak ni mak memang busy memanjang. tak tau le apa yang dibusykan tu. nak kata kerja, dah beres. ntah la...

isnin lepas birthday aku. nothing special. cuma dapat banyak wishes dari kawan fesbuk aje. malam, birthday boy to be (esok) request makan kat pizza hut. boleh gitew. request on ibu's birthday plak. ibu on ajer.


pizza hut segamat


hadiah?

ala, korang macam tak kenal MIP tu. dia ala-ala ingat ingat lupa buat-buat lupa befday other half dia ni. biasa la. the day after sempat tanya akde hadiah ke untuk ibu. korang tau apa jawapan dia?

ala, kat segamat jam tak cantik... ok fine. nanti pegi KL akan ku tuntut... muahahaha..

itu jelah nak citer. esok, birthday anak sulung. what shud i buy for him ya??




2 comments:

a.c.H.i.k.A.n.i said...

happy birthday watie...

selamat hari raya aidilfitri!

ibu-uwais-ameenah said...

thanks mahan! selamat hari raya

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers