Tuesday, October 25, 2011

carikan saya kuey tiow laksamana......

since dah duduk segamat almost 1 year, susah betul la aku nak cari kuey-tiow or mee kuning brand ni. kalau dekat KL/selangor, memang sonang bai tu nak jumpa. kalo kat segamat memang payah.

sebab apa aku suka brand ni, pasal mee/kuey tiow dia bersih dan sedap. kalo kat segamat ni, so far memang tak penah nampak mana-mana kedai jual brand laksamana ni. kalo mee kuning, boleh tahan lagi la jual kat sini rasanya, tapi kuey tiow yang jual kat sini tak boleh belah dowww... keras! lebar lak tu. so, bila masak je jadi tak sedap. ker, nak kena rendam ngan air panas ek??

friens kat segamat, tau kat mana ada jual kuey tiow/mee jenama laksamana ni tak??







No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers