Thursday, October 27, 2011

His 1st bilateral adductor & psoas tenotomy surgery!

cerita nya dah lama, tapi time tu memang serius ibu takder masa nak citer pasal surgery ni. lagi pun sekarang semuanya boleh update @ facebook, including the picture.

for those yang hanya follow blog ni & tak fren-fren kat FB memang ler tak penah tengok gambo Uwais kan! nak cerita pun dah basi, so layan gambar jelah ekkk..


ibu akui, ibu pun tak sekuat dia.
ya Allah, Kau peliharalah anak ku


masih belum sedar lagi time ni!


oh yer, maybe 2nd operation akan dibuat maybe in 1-2 years time.






 asal ibu x boleh copy link picture album fb kat sini ek??



No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers