Thursday, October 20, 2011

pro-cons adanya movie di rumah saya!

kami baru je langgan movie kat astro ni. asal mula MIP nak langgan unifi. ater.... mana le sampai segamat lagi. sudahnya dia cakap kalo cenggitu subscrib movie la. bila nama astro atas nama aku, aku cakap, boleh, dengan syarat dia bayar separuh daripada bil tu. kita tengok macamana nanti




aku rasa banyak cons nya dari pro. nak tau kenapa??

  • sejak ada astro movie, aku dah tak boleh nak tengok citer2 feveret aku samada kat astro ria, prima, warna mahupun citra.
so, aku hanya dapat tengok citer tv1, tv2 tv3, ntv7 (grey's anatomy) atau tv9 dekat tv yang berukuran 14 inch hokeiiiiii
  • dah lama kitorang (ibu-uwais-ameenah) tak tido dengan daddy :(
  • seminggu dua ni, xde keje pulak aku kena bangun tengah malam tutupkan tv dengan astro. grrrrrrr, pasal bila dah tengah malam, tv yang tengok MIP.


nak buat macammana, redhooooo jelah...



mode : merajuk ni!!




2 comments:

mak long uwais ameenah said...

MIP klau dah tgk movie...jgn dok mimpi la ko....tgk je la saluran tv free tu....lg bagus klau ko paksa dia byr bil astro tu semua...

ibu-uwais-ameenah said...

tunggu masa ni, kalo agak2 mmg aku x dpt tgk, mmg aku suh dia bayo abis bil tuuuu

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers