Sunday, October 16, 2011

tutor



seriussss okay! kalau boleh saya memang nak cari tutor yang boleh ajar anak-anak kat rumah. macam kakak saya buat kat anak dia yang darjah enam dan tiga tu....

tapi saya rasa, kalau kat KL memang la belambak cikgu-cikgi yang sukarela nak buat part-time ni. al-maklum la duduk kat KL serba serbi mahal belaka. macam yang saya prnah cakap dulu; money is not everything, but everything needs money. am i rite???

kalau bab anak dara tu, x kisah sangat, tapi yang dirisaukan tu, si abang. ibu paham sangat la pasal dia CP patient, slow sikit dia belajar, tapi sebenarnya bukan dia tak boleh, tapi pasal ada vitamin M tu yang payah sikit tu.


mungkin tutor kelasnya begini


bukan ibu dan daddy dia x mo ajar, tapi pada kami, susah sikit la nak ajar anak sendiri. nanti kita ni pulak yang nak diajarnya."ibu, ni salah lah...." adoi anak.. anak..

dan juga mencari orang ngajar ngaji utk budak berdua nih!
student uitm pun bolehhh


so, memang serius saya nak cari tutor untuk Uwais. kalo cikgu-cikgu kat area segamat ni ada terbaca, do contact me ya!!!



1 comment:

Mien Wahab said...

babe, cuba tanya Adam, c bilal 2, nak x dia ngajar ngaji? Dia pun bagus gaks 2...

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers