Thursday, November 24, 2011

hormat

susah kan nak puaskan hati semua orang. susah lagi bila orang tu lebih bijaksana dari kita. dia ingat dia aja yang betul. sepatah kita bukak mulut, sepuluh patah dia pertahankan kebijaksanaan dia.

lantak la. cheq tak mo pikiaq dah. cheq nak buat kerja cheq ja (pronounce like org penang okeiii). cheq tau dia dah dapat info dari orang lain. cheq nak tunggu sampai bila dia nak diam dan tak bagi feed back kat cheq. (walaupun cheq dah tahu). kadang-kadang susah la.... bila banyak sangat pakar rujukan dia. tapi yang penting, barang dia tu tak sampai kat tangan cheq. nak kata nampak, bayang pun tak dak. tanya la orang yang dia pas barang tu. lagi mau bising barang dia tak sampai tangan cheq.

ingat cheq tak buat kerja ka. jangan salahkan cheq atau kawan-kawan cheq ya. tolong sikit. cuma cheq rasa hilang hormat skit bila baca ayat kat email dia. sebab cheq rasa dia tak patut tulis macam tu sebab dia cheq kira sebagai golongan insan terpilih!

wallahualam..

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers