Thursday, June 28, 2012

maksilofasial

petang tadi bawak Uwais ke appointment masilo. setelah 2 kali postpone. asal mula doktor postpone ngat appointment dapat 6 bulan lagi (selalunya pack) tup-tup awal plak dapat, 28 jun. kali ni pergi bertiga jer, MiP sibuk dengan ICIEB kat Melaka. 

persoalan yang ingin diutarakan kepada doktor pun dah, jawapan yang doktor bagi pun pada aku boleh diterima pakai. so kita tunggu lagi setahun gigi Uwais yang operate aritu akan tumbuh ke tak. aku risau tak tumbuh, pasal dah 2 tahun kan... tapi doktor cakap akar dia ada, dia boleh rasa (sambil peagang-pegang gusi Uwais). so buat masa ni gigi depan masih tadak yer.....


sekarang gigi abang ada 10 je. pasal 10 batang dah operate buang.


abang... masa scalling gigi bulan lepas



relevan ke???


arini pun sempat gak aku g potong rambut kat x-cut. adik a cut above. dah naik harga jai rm16. biasa la aku, pasal rambut tebal kena la layer kan? aku potong pendek yang janji boleh ikat


rambut aku yang dipotong ala-ala cenggini la... cumanya x perang jer...


*bila la nak rebonding ni*

Monday, June 25, 2012

sabun susu beras

minggu lepas singgah USJ. Kirim puding roti untuk mak yong.


dapat balasan balik!!!


sabun susu beras.

baru je omak torai pakai ni hahhh.....
tapi asal pakai je rasa nak makan....
asal pakai je nak makan....
pasal dia - susu + beras
wangi wooooo...


apa-apa pun, thanks yer illa!

Tuesday, June 5, 2012

can't wait for tomorrow!!


Assalamualaikum geng! As i told u all last week, i nak tulis2 balik kat blog ni. Lepas peram berzaman tak menulis. Arini MIP and geng fakulti dia ke empire subang, ada khidmat nasihat untuk build up record management kat one of the office kat situ. Hehehe it was my bff punya ofis actually. ibu kirim kat MIP tapawkan SUBWAY MELT, kat subang parade.



Since da duduk segamat ni, susah sikit la nak makan our favourite food yang hanya ada kat Klang Valley. Lucky us, kitorang memang selalu turun KL untuk appointment Uwais kat HUKM or Hospital Selayang.





Berbalik pada cerita asal, esok kitorang akan balik ke JB bersama-sama kambing 2 ekor! Jauhhhhhnye mengembek kan! Don't ask me why. Simpan aje semua dalam hati.

The most important thing, can't wait to see my handsome boy. Yang dok umah atok nenek dia since awal cuti sekolah aritu. So kenduri will be held on Khamis malam, so malam tu gak kitorang pecut balik Segamat. Bukan lari dari tugas yer... Jumaat pagi MIP ada kelas, aku lak keje, sabtu ngan ahad pun keje gaks.... :)


my handsome boy...


*kalu x dapat subway pun takpe janji sok dapat jumpa uwais*

Friday, June 1, 2012

super spontan




kita tengok kejap lagi siapa yang akan jadi juara super spontan musim pertama.

antara johan, zizan, suhaimi, rahim, ropi atau tauke.

jangan lupe tengok malam ni yer!






baldu merah

dah dah dah...

dah tak tahan dah

nak buat

sok nak g carik bahan

wish me yerk kawan-kawan

*harap bebenor leh buat kek ni*




:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers