Tuesday, June 5, 2012

can't wait for tomorrow!!


Assalamualaikum geng! As i told u all last week, i nak tulis2 balik kat blog ni. Lepas peram berzaman tak menulis. Arini MIP and geng fakulti dia ke empire subang, ada khidmat nasihat untuk build up record management kat one of the office kat situ. Hehehe it was my bff punya ofis actually. ibu kirim kat MIP tapawkan SUBWAY MELT, kat subang parade.



Since da duduk segamat ni, susah sikit la nak makan our favourite food yang hanya ada kat Klang Valley. Lucky us, kitorang memang selalu turun KL untuk appointment Uwais kat HUKM or Hospital Selayang.





Berbalik pada cerita asal, esok kitorang akan balik ke JB bersama-sama kambing 2 ekor! Jauhhhhhnye mengembek kan! Don't ask me why. Simpan aje semua dalam hati.

The most important thing, can't wait to see my handsome boy. Yang dok umah atok nenek dia since awal cuti sekolah aritu. So kenduri will be held on Khamis malam, so malam tu gak kitorang pecut balik Segamat. Bukan lari dari tugas yer... Jumaat pagi MIP ada kelas, aku lak keje, sabtu ngan ahad pun keje gaks.... :)


my handsome boy...


*kalu x dapat subway pun takpe janji sok dapat jumpa uwais*

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers