Wednesday, November 28, 2012

hola!

hola! assalamualaikum! arini pepagi saje rajinkan diri tulis blog yang dah berabuk & bersawang ni. ntah kenapa mood menulis memang ke laut. padahal banyak je stori-mori nak stori. well....
 
weekend ni MiP nak g amik Uwais dekat kampung! yeay! bukan apa, kesian dekat adik yang dah mati kutu (memang dah mati dah pasal dah botak kepala dia!), pasal dok sensorang kat umah tu. Daddy dengan tv dia, ibu sibuk dengan kerja rumah. Since kitorang amik package untuk astro super pack tu, dah ada la channel kartun. 613... 615... Satu hal plak asyik berebut remote dengan daddy dia. Tu belum abang balik tu. Mana tak kuah tu tumpah ke nasik dik non oiii..... Memang kaki tv depa tiga beranak ni.
 
tinggal lagi student lama masuk balik. dan bermula episod busy MiP lagi. Weekend pun busy! Bilanya nak outing? Tak per... tak per... tak sabar mak nak tunggu bulan dua belas!!
 
 
Luv,

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers