Wednesday, December 5, 2012

BITK-UTM-JB

Assalam, arini aku amik masa lunch untuk menulis kejap. Nak rajinkan diri menulis lagi. Lama tak menulis, bukan sebab malas atau apa, kadang-kadang kekangan masa yang membataskan.

Pagi tadi ada bengkel penyediaan dokumentasi kuali. Sejujurnya masa dilantik jadi setiausaha (lama dah berkurun kutinggalkan jawatan ni) memang totally 0 kau. Tapi bila 1st half pagi tadi i got clear picture on that. Untuk puan pengerusi saya, mintak maaf lah, bukan x nak buat keje, memang blurrrrrr. So letter on aku boleh la update Q PB tu nanti. Heehehehe...

Berbalik pada topik di atas, 10hb nanti kitorg staff PB akan amik exam BITK, tempatnya bukan di UiTM Shah Alam ye. Di UTM Skudai!! (JB aku datang) Ohhhh yeah, leh amik Uwais sekali. Suppose amik last week, tapi disebabkan aku kena g UTM, so amik minggu ni. 

Maybe aku akan gerak ke JB Ahad pagi, dengan cik meenot ajer. MiP ada modul for both day, Sabtu ngan Ahad. Sebab nak g hari Ahad, hari Sabtu kena jaga modul. Syukran.... dapat la duit tepi....

Ahad, konon-konon gerak pagi nak gi Jusco dulu. nak shopaholic. Konon. Duit pun sejemput. Heheehe... ada la barang nak beli, yang sukar nak didapati di Segamat. Oh yea. untuk pengetahuan korang, aku duduk di Segamat, which is the place yang sangat redup, no pollution at all, no fast food yang best2 macam kat KL nun.... Aku suka tinggal dekat Segamat, sebab kat sini je aku rasa wallet aku sentiasa ada duit. Bukan sebab MiP bagi ye, sebab kat sini takde hiburan macam dekat KL, xde mall yang besar2 macam kat KL. So korang kena paham sebab tu kitorang akan ke Melaka or balik JB untuk beli barang2 tertentu.

Ini rentetan seorang kawan aku yang pernah keluar statement kat status FB aku. Time tu aku teringin nak makan fast food amenda ntah. Lupa (might be KRR or Popeyes). Statement dia lebih kurang cenggini. "Johor ada Legoland takkan KKR/Popeyes takde kot....." Tak ke menanah telinga mak ni mendengarnya. Alooooo ni Segamat hokei, bukan JB!!!!!!

Hokei lah. Nak take a nap kejap sebelum second half bengkel petang ni. Thank Allah, Kak D bagi talked tadi tak ngantuk pun. Suka suka!!


Tak sabar taw! Nak peluk cium budak masam ni. For sure dia nak bagi ketiak dia suruh ibu cium! Abang... abang. Mana saja bahagian badanmu ibu tak cium nak! Sayang sangat-sangat!!!


sweet sangat abang!!



Harapanya berterusan begini cium ibu yer! Macam daddy....



Latest! Botak lagi buat kali kedua kat rumah atok.





Luv;

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers