Tuesday, January 8, 2013

Edible Image


Edible Image. Sape yang eagerly dengan cakes, cupcake and so on mesti tau. So kat sini aku nak cerita pasal edible image yang aku baru tempah untuk birthday Cik Meenot Ahad ni. Tapi idak le celebrate Ahad tu. Biasa celebrate dekat sekolah dia je. Maybe hari Isnin.

So sempena she turning 5, konon-konon ibu terajin la nak buatkan untuk dia rainbow cake. In syaa Allah...

Here is the edible image. Ni picture je tau! Yang betul on da way. Nanti dah dapat yang betul punya, aku upload ok... (Tapi ralat pasal lupa letak date dia la....)

harus la gambar ala-ala model nok!


xoxo,

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers