Wednesday, March 20, 2013

blog

Assalamualaikum. Lama tak blog. Kenapa yek? Busy ke? Malas ke? Tak de mood ke? Aku pun tak pasti kenapa. Maybe kekangan masa yang membataskan. Sibuk urusan kerja, ko, anak, rumah, famili dan so on. Alasan..... Blog walking pun jarang sangat dah. 

Dulu, aku rasa bila dah jarang blogging, reasonnya aku lebih banyak update kat facebook. Lebih mudah dan cepat. Tapi lately memang dah kurang update gak kat facebook. Semua pun tanya kenapa. Jawapan dia, aku pun tak tau. Maybe dah bosan kot. Maybe nak lakukan penghijrahan. Eh iyeke? 

Tapi aku rasa media sosial ni la medium paling mudah dan cepat untuk kita tau macam-macam cerita. Samada cerita tu betul, tak betul, orang yang tulis je yang lebih mengetahui. Kadang-kadang, bila kita cakap something je, dah boleh jadi punca orang lain cakap kat facebook diorang (macam kena batang hidung sendiri jerkk). Time tu jugak ada banyak provoke dari orang-orang sekeliling. Tu baru kawan-kawan, musuh dalam selimut jangan cakap la... 

Enough said, diam lebih baik dari berkata-kata.
Ada telinga dengar, ada mata pandang, ada mulut diam.


p/s : sekarang layan benda ni jer...


sorry ye kalo ada yang terasa. 


xoxo,

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers