Monday, April 1, 2013

2 TAHUN

Assalamualaikum! Hola!

Hari ni genap dah 2 tahun kerja kat sini. Banyak kenangan suka duka aku tempuhi di sini. Banyak onak dan ranjau (kononnya) dilalui di sini. 

Apa-apa pun, pengalaman yang mematangkan kita. 2 tahun di sini, plus 9 tahun di ofis lama, banyak benda dah aku pelajari. Dah banyak orang aku jumpa. Ada yang ok, tak kurang jugak yang k.o. Cumanya pandai-pandai la bawak diri tu (tak reti-reti???)

Apa-apa pun, syukur alhamdulillah...



*masih merindui nak pegi shopping time lunch dekat mydin usj*seperti dolu-dolu*


luv,

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers